België - Condroz Land Rover Experience - JLR Asse

Nieuwe data weldra!

EEN PRACHTIGE EN UNIEKE LAND ROVER 4x4 INTRODUCTIE.

Exclusieve datum LAND ROVER ASSE !


*******************************************************************

Speciaal voor U, liefhebbers van avontuur en vrijheid, biedt Adventure Club Land Rover U, in samenwerking met uw LAND ROVER concessie, ter kennismaking een sportieve en romantische 4x4 familie uitstap aan in onze machtige Ardennen.


Aan het stuur van uw eigen Range Rover Evoque of Discovery Sport kan U in alle veiligheid en kalmte genieten van deze prachtige introductie 4x4 bestemming.


*******************************************************************

Terrein, natuur, cultuur ... gastronomie ... en ... avontuur !


Met traditioneel ontbijt in “Pâtisserie Pierson”, de bekende bakkerij gelegen aan de "toegangspoort" richting de machtige Ardennen.

Via onze uitzonderlijke goede contacten met de jachtopzieners van “La Région Wallone”, alsook met de talrijke lokale administraties, ontdekken we nieuwe onbekende hoekjes tot aan de prachtige “Jardins d’Annevoie”. We verkennen de romantische Maasvallei, rijden langs beroemde abdijen en machtige kasteelboerderijen en bewonderen er onvergetelijke prachtige landschappen .... 

Dit wordt beslist een boeiend en gevarieerd familiedagje uit met uw Land Rover doorheen onze machtige Ardennen. Gastronomie vinden we in “La Fête au Palais”, voor een heerlijk “seizoengerecht” en in “Les 7 Meuses” wacht ons een drie-gangen degustatiemenu, aperitief en wijnen inbegrepen.

Dit wordt weer smullen!

Een subliem en uitgekiend 4x4 roadbook rally traject (= routebeschrijving) voor absolute 4x4 beginners brengt U voor 65% over onverharde wegen en wordt gecombineerd met streekgerechten en historische bezienswaardigheden. Er is GEEN enkel risico op voertuigbeschadiging voor de aandachtige deelnemers, dank zij de zorgvuldige route-uitstippeling van Dhr. Patrick Dubé, enthousiast 4x4-liefhebber en uitzonderlijk streekkenner!

Als beginnende 4x4-rijder wordt U steeds volledig begeleid en de onderweg uit te voeren “TASKS” (speciale opdrachten) laten u nadere bijzonderheden over de streek ontdekken.

En als verrassing is er een prijs(je) voor de winnaar.

Zo zal iedereen aan dit “bolletje-pijltje” beslist onvergetelijke herinneringen bewaren.

Het volledige traject kan individueel of in kleine groepjes, in alle rust en kalmte afgelegd worden, met een bijzondere verwijzing naar ons “Handvest van de verantwoordelijke 4x4-rijder” dat U wordt overhandigd.

EERBIED VOOR DE NATUUR !

EERBIED VOOR DE ANDEREN ! 

Nota:

Startpunt : http://pierson-courriere.be/

Lunch: http://www.lafeteaupalais.be/

Panoramisch eindpunt : http://www.les7meuses.be/ 

Route:

Provincie Namen

Schrijf u hier in
programma

START ROADBOOK

 • Vanaf 09,00 u., genieten we in de bekende gastvrije bakkerij “Pâtisserie Pierson” gelegen aan de "toegangspoort" richting de machtige Ardennen, een gezellig ontbijt waarmee Luc - de chef - ons verwelkomt.
 • U ontvangt het roadbook, samen met het “Handvest der Verantwoordelijke 4x4 rijder” waarvoor u aftekent en een borg  overhandigt.


VOORMIDDAG

 • Via uitgezochte landelijke weggetjes gaat de tocht langs prachtige uitgestrekte bossen met hun ontelbare typische kastelen en respectievelijke kasteelboerderijen.


LUNCHPAUZE

 • Rond 12.00 uur wordt ons in “La Fête au Palais”, een seizoengerecht aangeboden en zijn er lekkere streekbiertjes te verkrijgen.


START NAMIDDAG

 • Na de lunch hernemen we ons roadbook en vervolgen we de uitgekiende 4x4 tocht langsheen de beroemde abdijen van Maredsous en Maredret. 
 • Onderweg bezoeken we een slakken kwekerij en een kaasboerderij met 2 x degustaties.


ROND 17.00 u.

 • Aankomst in het trendy “Les 7 Meuses” waar we worden vergast op een 3-gangen degustatiemenu , aperitief en wijnen inbegrepen.
 • Wie alle tasks juist heeft beantwoord, mag zich aan een extraatje verwachten.
bekijk route op kaart
tarieven

DEELNAMEPRIJS :

 • Slechts € 99,00 per persoon.
 • + inschrijving 4x4 voertuig € 135,00.
 • Kinderen van 2 tot 13 jaar € 49,50 per kind.


In deze prijs zijn inbegrepen :

 • fijn verzorgd ontbijt.
 • middaglunch: seizoengerecht.
 • 3-gangenmenu, aperitief en wijnen inbegrepen.
 • bezoek en degustatie slakken kwekerij.
 • bezoek en degustatie kaasboerderij.
 • het gebruik van het volledig begeleide roadbook. 
 • de prijsuitreiking voor de winnaars van de “tasks”.

Bel ons voor meer informatie :
+32 (0) 3.636.11.35 of +32 (0) 475/97.16.01 

OPGELET : 
MAXIMAAL 20 LAND ROVERS PER ROADBOOK

foto's
video

passport

Prijsklasse vanaf € 99 p/deelnemer Max deelnemende Land Rovers : 20 Nodige 4x4 ervaring : GEEN

land rover
club adventures

Kerklei 28 - 2960 - Brecht - Belgium - Tel/Fax: +32 (0) 3 636 11 35 - GSM +32 (0) 475 97 16 01
All rights reserved © 2011 Antwerpen - Adventure Club LR is niet verantwoordelijk voor eventuele fouten op deze website.