België - Condroz-Super des Fagnes

za 27 juni 2020

EXCLUSIVE 1-DAY 4x4 LAND ROVER ROADBOOK !

Terrein, natuur, cultuur ... gastronomie ... en ... avontuur !

Prachtig hernieuwd 4x4 roadbook met 70% onverhard !

Traditioneel ontbijt in “Pâtisserie Pierson”, de bekende bakkerij gelegen aan de "toegangspoort" richting de machtige Ardennen.

Gastronomie vinden we in “Les Tri-Marrants”, voor een heerlijke bistronomisch drie-gangen degustatiemenu, aperitief en wijnen inbegrepen ….

Dit wordt weer smullen …!

Via onze uitzonderlijke goede contacten met de jachtopzieners van “La Région Wallone” alsook met de talrijke lokale administraties, ontdekken we ditmaal nieuwe onbekende hoekjes tot aan de "Meren van Eau d’Heure". We rijden langs beroemde abdijen, talrijke machtige kasteelboerderijen en ontdekken onvergetelijke prachtige landschappen.  

U bereikt oa. Fagnolle dat geklasseerd is als een van de "mooiste dorpjes van Wallonië" met zijn middeleeuws kasteel en nadien de unieke basiliek van Walcourt met haar 10e eeuws Onze Lieve Vrouw beeld .... .

En ... we kunnen alle bier geheimen ontdekken tijdens het lunch bezoek aan de brasserie ...

SUPER DES FAGNES ... .

Een subliem en uitgekiend 4x4 roadbook rally traject brengt U voor 70% over onverharde wegen en wordt gecombineerd met streekgerechten en historische bezienswaardigheden. Ook ditmaal GEEN risico op voertuigbeschadiging voor de aandachtige deelnemers, dank zij de zorgvuldige route-uitstippeling van Dhr. Patrick Dubé, enthousiast 4x4-liefhebber en uitzonderlijk streekkenner!

De beginnende 4x4-rijder wordt opnieuw steeds begeleid en de “gevorderde veteraan” krijgt enkele afzonderlijk in het roadbook opgenomen “harde passages” voorgeschoteld.

De onderweg uit te voeren “TASKS” (speciale opdrachten) laten u nadere bijzonderheden over de streek ontdekken, en er is zoals steeds een prijs(je) voor de winnaar. Zo zal iedereen aan dit “bolletje-pijltje” opnieuw onvergetelijke herinneringen bewaren.

Het volledige traject kan individueel of in kleine groepjes, in alle rust en kalmte afgelegd worden, met een bijzondere verwijzing naar ons “Handvest van de verantwoordelijke 4x4-rijder”, dat U wordt overhandigd.

EERBIED VOOR DE NATUUR !

EERBIED VOOR DE ANDEREN ! 

Nota:

ADVENTURE CLUB LAND ROVER EXPERIENCE 1-DAY 4x4 ROADBOOK !

Route:

Provincie Namen.

Schrijf u hier in
programma

START ROADBOOK

 • Vanaf 8.30 u., genieten we in de ons bekende (?) bakkerij “Pâtisserie Pierson” van een gezellig ontbijt waarop Luc - de chef - ons vergast.
 • U ontvangt het roadbook, samen met het “Handvest der Verantwoordelijke 4x4 rijder” waarvoor u aftekent en een borg overhandigt.

VOORMIDDAG

 • Via zorgvuldig uitgezochte landelijke weggetjes gaat de tocht langs prachtige uitgestrekte bossen met hun beroemde abdijen, ontelbare typische kastelen en respectievelijke kasteelboerderijen.

LUNCHPAUZE

 • Rond 13.00 uur wordt ons in “Brasserie Super des Fagnes”, het "Festival des Croûtes des Fagnes” aangeboden en zijn hun lekkere streekbiertjes te verkrijgen.

START NAMIDDAG

 • Na de lunch hernemen we ons roadbook en maken we opnieuw de keuze tussen soft en hard.
 • Opgelet evenwel : “Overmoed schaadt!”

ROND 17.30 u.

 • Aankomst in “Les Tri-Marrants” waar we worden vergast op een 3-gangen degustatiemenu , aperitief en wijnen inbegrepen.
 • Wie alle tasks juist heeft beantwoord, mag zich aan een extraatje verwachten.
bekijk route op kaart
tarieven

DEELNAMEPRIJS :

 • Slechts € 115,00 per persoon.
 • + inschrijving 4x4 voertuig € 95,00.
 • Kinderen van 2 tot 13 jaar € 55,00 per kind.

In deze prijs zijn inbegrepen :

 • Fijn verzorgd ontbijt.
 • Middaglunch : "Festival des Croûtes des Fagnes”.
 • 3-gangenmenu, aperitief en wijnen inbegrepen.
 • Het gebruik van het volledig begeleide roadbook. 
 • De prijsuitreiking voor de winnaars van de “tasks”.

Bel ons voor meer informatie :
+32 (0) 475/97.16.01 

OPGELET : 

MAXIMAAL 15 LAND ROVERS PER ROADBOOK

foto's
video

passport

Prijsklasse < € 120 Nodige 4x4 ervaring : geen tot medium X Max deelnemende Land Rovers : 15

land rover
club adventures

Kerklei 28 - 2960 - Brecht - Belgium - Tel/Fax: +32 (0) 3 636 11 35 - GSM +32 (0) 475 97 16 01
All rights reserved © 2011 Antwerpen - Adventure Club LR is niet verantwoordelijk voor eventuele fouten op deze website.