Frankrijk - Bourgogne - La Route des Grands Crus

Nieuwe data weldra!

4x4 degustatie mini-trip.

Nieuwe data weldra !

Terrein, natuur, cultuur, gastronomie, avontuur .... en .... luxe!

Sedert meer dan 2000 jaar maken de grote wijngaarden van de “Bourgogne” met hun wereldfaam en uitmuntende reputatie deel uit van Côte-d’Or. Hier op deze door de goden gezegende rijkelijke grond ontstaan dan ook de prestigieuse “Grand Crus”.

Hier leefden “Les Ducs de Bourgogne” en “Les Chevaliers de la Toison d’Or” met hun weelderige levensstijl en in overdadige luxe aan het “Bourgondische Hof” en lieten ons een patrimonium van onschatbare cultuur-historische waarde na zoals het beroemde “Clos de Vougeot” met zijn “Confrérie des Chevaliers du Tastevin” of het “Château de Rochepot”. Wij bezoeken ze beiden.

De namen van de pittoreske kleine wijndorpjes zijn dan ook over de ganse wereld bekend. Wie kent er niet de ronkende namen Gevry-Chambertin, Nuits-Saint-George, Meursault, Pommard, Romanée-Conti, Vosnée-Romanée en Beaune. Een uitgelezen 4x4 roadbook laat ze U allemaal ontdekken.

Midden deze wondere wijnwereld vonden wij voor U een TOP-locatie van de befaamde keten …“CHATEAUX & HOTELS DE FRANCE”… met de noblesse en elegantie van een authentiek Bourgondisch huis in heuse Louis XVI stijl ... en … met zijn eigen degustatie wijnkelder ... !

… Château-Hôtel André Ziltener …

Een magnifiek en authentiek luxe hotel, is uw 4x4 uitvalsbasis voor 3 dagen onvervalst “ 4 X 4 BOURGOGNE ADVENTURE ”.

De bijzonder smaakvol ingerichte kamers zijn onderverdeeld in het volledig gerestaureerde kasteel en voorzien van alle modern comfort met antiek streekmeubilair, mooie tapijten en kunstwerken.

"4x4xdégustation du terroir … à volonté" 

EERBIED VOOR DE NATUUR !

EERBIED VOOR DE ANDEREN !

Nota:

"La Douce France" op zijn best !

Prachtige off-road passages soft en hard !

Kies uw eigen favoriete logies via 

www.chateau-ziltener.com en klik op “hotel” en “Visite des chambres” (10 kamers beschikbaar), bijkomende kamers mogelijk in “Castel de Très Girard” en bevestig uw keuze aan Adventure Club LR via info@adventureclub.be

programma

DAG 1 
Individuele rit richting Chambolle-Musigny (nabij Dijon)– Côte-d’Or/Frankrijk.
Autosnelweg BRUSSEL – LIEGE – LUXEMBURG – METZ – NANCY – DIJON : ± 575 km.


Vanaf 17.00 u. aankomst in Hotel 4 **** “Château-Hôtel André Ziltener” (10 kamers) ofwel bijkomende kamers in het vlakbij gelegen Hotel 3 *** “Castel de Très Girard” (9 kamers).

Rond 19.00 u. worden alle deelnemers uitgenodigd in een restaurant op zeer korte wandelafstand van “Ziltener” voor het aperitief, gevolgd door het degustatiemenu.DAG 2 
Vanaf 08.00 u. ontbijtbuffet.

Rond 09.00 u. vertrek voor het 4x4 roadbook doorheen de wijnvelden en heuvels van de “Côte-d’Or”.Koffie pauze ter hoogte van “Nuit-Saint-Georges”.

Bezoek van het beroemde “Clos de Vougeot”, zetel van “La Confrérie des Chevaliers du Tastevin”.

Middag picknick met lokale specialiteiten verzorgd door “Land Burgundy”.Bezoek lokale boerderij van artisanale producten op basis van cassis en frambozen.

Bezoek van het magnifieke middeleeuwse “Château de la Rochepot”.

Rond 17.00 u. aankomst in “Château-Hôtel André Ziltener” of “Castel de Très Girard”.

Vanaf 19.00 u. samenkomst voor iedereen in “Castel de Très Girard” en genieten van het aperitief en gastronomische menu in het vermaarde restaurant met zijn gerenomeerde wijnselectie van “Grand Crus”.DAG 3 
Na het ontbijtbuffet vertrekken we samen via kleine baantjes richting “Hauteroche” temidden de bossen van “l’Auxios” en vlakbij de bronnen van de beroemde Seine die doorheen Parijs vloeit.

Verwelkoming op het grootse “Château de Thenissey” door M. Jacques de Villefranche.Vertrek richting 4x4 park van 10 ha. groot met 20 km getekende pistes.Ganse dag begeleide 4x4 soft en hard passages “à volonté”.

Middaglunch in typisch “restaurant à la ferme” in het Romeinse dorpje “Flavigny-sur-Ozerain”.Rond 16.00 u. opnieuw vertrek naar “Chambolle-Musigny”.

Vanaf 19.00 u. afspraak en die prachtige wijnkelders van “André Ziltener” voor een onvergetelijke feestavond met kaas- en vlees buffet en uitgebreide wijndegustatie.DAG 4 
Vanaf 08.00 u. ontbijtbuffet. Afscheid en vrije terugkeer naar België of supplementaire overnachting(en) voor verder bezoek aan de Bourgogne.

bekijk route op kaart
tarieven

ALL-IN (*)

 • €  ,00 per persoon.
  • prijs op basis van kamer 2 pers.
 • €  ,00 inschrijving 4x4 voertuig.

SUPPLEMENTEN EN KORTINGEN

 • Supplement 2 Appartements "André Ziltener" voor 3 nachten:
  • € ,00 p/pers.(°)
 • Supplement 5 Junior suites "André Ziltener" voor 3 nachten:
  •  € ,00 p/pers.(°)
 • Supplement 2 suites "Castel de Tres Girard" voor 3 nachten:
  • € ,00 p/pers.(°)
 • Supplement single : 
  • € ,00 "André Ziltener" voor 3 nachten.
  • € ,00 "Castel de Tres Girard" voor 3 nachten.
 • Vermindering kinderen van 2 tot 13 jaar: op aanvraag.

Wij beschikken over 10 kamers in "André Ziltener", bijkomende kamers in "Castel de Très Girard". 

(°) N.B. de kamers kunnen door u worden gekozen of worden in volgorde van binnenkomen van de inschrijvingen volgens categorie toegewezen.

Maak uw keuze via www.chateau-ziltener.com en klik op “Hotel” en “Visite des chambres”.

(*) INBEGREPEN :

 • 3 overnachtingen in "André Ziltener" met 2 appartements (Les Amoureuses, Romanée Conti), 5 junior suites (Les Charmes, Richebourg, Bonnes Mares, Echézeaux, La Tache) of 3 standaard suites en 2 suites of bijkomende kamers in "Castel de Très Girard".
 • Alle maaltijden (volwassenen).
 • 2 georganiseerde lunch-picknicks en/of auberge maaltijd.
 • Volledig begeleide 4x4 luxe evenement.
 • Toegang Château de Thenissey (**).

(**) De afzonderlijke (niet verplichte) “harde” passages op het privé terrein worden uiteraard op eigen verantwoordelijkheid gereden. Terreinbanden met voldoende profiel, en sleeplint, zijn noodzakelijk.

NIET INBEGREPEN :

 • Persoonlijke uitgaven/ brandstof/ annulerings-reisverzekering.

Bel ons voor meer informatie : 
--/32/(0)3.636.11.35 of --/32/(0)475/97.16.01

A-Licentie 5515 - Ever Travel n.v. - Brugstraat 21 - B-2960 BRECHT

OPGELET:

maximum 16 LAND ROVERS kunnen ditmaal deelnemen

aan dit unieke Luxe evenement in "La Douce France"!

foto's
video

passport

Prijsklasse < € 1.000 Max deelnemende Land Rovers : 16 Nodige 4x4 ervaring : Basis X Aantal nachten in luxe hotel : 3 Totaal aantal nachten : 3

land rover
club adventures

Kerklei 28 - 2960 - Brecht - Belgium - Tel/Fax: +32 (0) 3 636 11 35 - GSM +32 (0) 475 97 16 01
info@adventureclub.be - BTW/TVA/VAT : BE 0454 435 694 -
All rights reserved © 2011 Antwerpen - Adventure Club LR is niet verantwoordelijk voor eventuele fouten op deze website.