Roemenië

Middeleeuwse cultuur, ongerepte oerbossen, imposante kastelen ... en ... Dracula ...

Roemenië - Vampire Trail - Transylvania Adventure

Nieuwe data weldra!

Nieuwe vertrekdata op aanvraag !

Roemenië is een sprookjesland met een wilde natuur die wacht om ontdekt te worden.

Ontdek een land van mythische legenden en imposante kastelen.  Beren en wolven zwerven in de ongerepte oerbossen en machtige Karpaten bergen. Buffels koesteren in warme dalen en arenden en gieren zweven hoog boven de glinsterende leisteen pieken.  

We reizen naar een land met levende tradities en ontdekken de Saksische nederzettingen met hun versterkte beschilderde houten kerken daterend uit de 11de tot de 12de eeuw, die allen op de werelderfgoedlijst van de UNESCO staan.

Roemenië is een geweldige plek waar de delicate relatie tussen mens en natuur nog steeds in perfecte balans is. De landelijke tradities die het Roemeense platteland zo uniek houdt zijn nog steeds aanwezig en zijn een deel van hun manier van leven.

Geniet van eindeloze 4x4 pistes en ontdek Boekarest gelegen aan de rivier Dâmbovița, eens de verblijfplaats van de  voormalige dictator Nicolae Ceauşescu.

Bezoek het beroemde Bran Castle van Vlad Dracula ... het majestatische Peles Castle, zomerverblijf der Roemeense koningen ... de spectaculaire ondergrondse zoutmijn Salina Turda ... de modder vulkanen in Bazu ... en nog talrijke andere unieke ontdekkingen ...

land rover
club adventures

Kerklei 28 - 2960 - Brecht - Belgium - Tel/Fax: +32 (0) 3 636 11 35 - GSM +32 (0) 475 97 16 01
info@adventureclub.be - BTW/TVA/VAT : BE 0454 435 694 -
All rights reserved © 2011 Antwerpen - Adventure Club LR is niet verantwoordelijk voor eventuele fouten op deze website.