Marokko-Mauritanië-Senegal-Guinee-Ivoorkust-Burkina-Mali

De Grote Afrikaanse Raid

Raid Trans Baobab 2

Nieuwe data weldra!

Momenteel geen nieuwe vertrekdata voorzien !

Wie heeft er niet gedroomd om de sporen van de beroemste rally te volgen?

De route van deze  grote raid zal een belangrijk deel van zwart Afrika bereiken.

Een betoverende 29 daagse "4x4 Land Rover Expedition"  vol avontuur en mysterie met een traject van 11.000 kilometer doorheen maar liefst 7 landen met uw eigen Land Rover/Range Rover: Marokko, Mauritanië, Senegal, Guinee, Ivoorkust, Burkina Faso, Mali!

Een droom traject langsheen de Atlantische kust van Marokko en Mauritanië (plage blanche, banc d’Arguin…) tot in Saint Louis in Senegal.

Nadien doorkruisen we het Ferlo gebied en klimmen de pisten tot op het plateau van Fouta Djallon in Guinee alvorens af te dalen tot de noordelijke savannes van Ivoorkust waar we vele etnische groepen ontmoeten, Senufo, Lobi, Moba, Tamberma…., wij bewonderen de taltijke exotische hutten dorpjes met hun levendige en kleurrijke markten.

In Ivoorkust bezoeken we eveneens het "Parc National de la Comoé" (olifanten...).

In Burkina Faso worden "safari" haltes voorzien om de nijlpaarden van  het Tengrela meer of de heilige krokodillen van Fabou te observeren.

Zowel de bergtoppen van Sindou, de kaphutjes van Fadébougou en de watervallen van Karfigela zullen u verrukking brengen.

Wij doorkruisen nadien een hoek van Mali tot in Senegal waar ons een onuitgegeven etappe wacht alvorens Mauritanië binnen te rijden voor twee dagen zandduin rijden.

 

land rover
club adventures

Kerklei 28 - 2960 - Brecht - Belgium - Tel/Fax: +32 (0) 3 636 11 35 - GSM +32 (0) 475 97 16 01
info@adventureclub.be - BTW/TVA/VAT : BE 0454 435 694 -
All rights reserved © 2011 Antwerpen - Adventure Club LR is niet verantwoordelijk voor eventuele fouten op deze website.